Overal in de wereld heerst er macht,
hebzucht,
en ontevredenheid...
Om die verschrikkelijke hel te doorstaan,
heb ik JOU nodig!!
Je hand om me te leiden,
en om me te laten voelen,
dat er een persoon om me geeft,
en me niets zal laten overkomen!!
Weet je,
zonder JOU was ik maar een nietsnut..
een klein meisje dat het noorden verliest..
*Ik hou van JOU en wil je NIET kwijt!*