langzaam zie ik je weggaan
ik wou nog vrienden blijven
ik deed je gaan
terwijl jij toch zo graag wou blijven
je zag me daarna met een ander
bent boos weggegaan
hoewel ik mijn beslissing niet verander
tussen ons is het gedaan
ik heb het uitgemaakt
wou meer vrijheid
heb je rechtstreeks in het hart geraakt
hier eindigt mijn beleid
sorry, dat ik je heb pijn gedaan
het was niet mijn bedoeling
toch moest ik je laten staan
vooraleer jij het probleem ontving
ik wou je niet kwetsen
dus heb ik het je onmiddelijk gezegd
dat de paniek begon te heksen
een angstreactie werd berecht