Soms vraag ik me af
wanneer het donkert
in de vooravond
of klaart
in de vroege ochtend.
Want,
ik merk er niets van.
Ik hoor slechts
het dronken schallen van studenten
die waggelen door de straten.
Ik zie alleen hoe de wind
de ramen open en toe trekt
en de gordijnen
naar buiten meezuigt.