Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Unreachable
Beauty in darkness
is all that I see
but I'm just the object
I can't be me
Too much beauty
to much you for my eye
love's the biggest question
you're the answer that makes me die
Gentle and sweet
is the name of this boy
though he doesn't know
his coldness breaks all my joy
The joy of being in love
fly above reality
you make me unable to be me
for your beauty is to painfull
too beautiful to see
Reacties op dit gedicht
Lopez vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
small sea
:
Donderdag, mei 22, 2003 17:48
heel erg mooi geschreven,
veel sterkte
liefs joyce
Over dit gedicht
Auteur:
Lopez
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
22 mei 2003
Thema's:
[Liefdesverdriet]
[Verliefd]
[Verlangens]