Liefde
Liefde was het op het eerste gezicht
ontmoette je bij het zwembad
want jij kwam naar de stad
ik vond jou lief en aardig
ik vond, ja je had wel wat
Samen er wat van maken
samen tezamen sterk
binnen onze zwakheid deden we ons werk
vormden een eenheid
al deed jij het meeste werk
niet altijd rozegeur en maneschijn
nee zo kan het leven ook niet zijn
we hadden onze up en downs
kregen klappen en verdriet
tja, welk mens krijgt dat niet
Maar toch ondanks alles, Samen
samen sterk
samen ooit verloofd
samen ooit getrouwd
samen nu zonder kinderen
samen word je oud
immer nog de liefde
steeds als ik je zie
vervult mijn hart met vreugde
vreugde voor jou
vreugde
vreugde, voor jou waar ik van hou
Voor Altijd de jouwe