In De Kelk Van Mijn Witte Roos
(uitdaging The Slayer)
Mijn leven hangt vast aan
Doorns die prikken uit
verdediging voor leugens
De steel gaat mee met de wind
De blaadjes zingen hun
Mooiste lied terwijl de stamper
Zijn meeldraadjes telt
In de kelk van de roos
Mijn leven zou vredig moeten zijn
Verdedigd, vrolijk en vrij....
Maar het uitzicht is verkeerd
Zolang je binnenin niets ziet
In de kelk van mijn witte roos
Heerst chaos en stille oorlog
Tussen waarheden en leugens
Die niemand kan onderscheiden