Ik stel me al enkele maanden de vraag:
"Waarom leer ik nog?"
Toch blijf ik mijn best doen.
Maar waarom,waarom,waarom?
Het heeft toch allemaal geen nut.
Als ik leer,krijg ik het na...
Als ik eens een keer niet leer,krijg ik het na...
NOOIT goede opmerkingen,ALTIJD kritiek
NOOIT voldoende,ALTIJD meer
NOOIT goed,ALTIJD fout
NOOIT vreugde,ALTIJD haat
En ik ben zo stom om te blijven leren?
De school maakte me ziek,ongeneeslijk ziek
Er is geen uitweg!
Ik zal mijn best blijven doen,voor niks...
Helemaal voor niks!
Ik stop er beter mee maar kan het niet.
Wat deed ik mis?Ze haat me!
Die leerkracht
-ja,die ene leerkracht-
Zal me nooit begrijpen...NOOIT!