kon ik nu maar bij je zijn
kon ik nu maar even met je feesten
wat zo gewoon lijkt voor zovelen
omdat ik het zo mis
was ik toch maar even daar
kon ik maar even die vreugde delen
zoals ik nooit heb kunnen beleven
al was het maar een keer
kon ik maar even bij je zijn
dan zou ik zoveel aan je vragen
wat doet het ongelooflijk veel pijn
dat ik nu niet bij jou kan zijn
maar hier alleen op straat
was ik toch maar even daar
kon ik nu maar echte liefde voelen
ik weet niet wat ze ermee bedoelen
een hecht gezin te zijn
was jij m'n oma nu maar hier
dit zou je toch nooit laten gebeuren
je zou dit alles heel goed keuren
kon ik maar even bij je zijn
dan zou ik zoveel aan je vragen
wat doet het ongelooflijk veel pijn
dat ik nu niet bij jou kan zijn
maar hier alleen op straat
kon ik maar even naast je staan
ik wil toch zo graag bij je horen
was je nu maar niet zo ver bij mij vandaan
dan zou ik kunnen laten zien
wat ik nog voel voor jou
alles wat ik ooit bezat dat zou ik laten gaan
oh oma als ik het ruilen kon voor jou