Hoort bij mijn trieste stemming
als iedere drup mijn hartezeer,
Elke spat als een traan over mijn wang
Het komt en het gaat keer op keer.
hoort bij een mijn stralend humeur
die al mijn zorgen weg wast,
bij de stralende zonneschijn
een scala geeft aan kleur.