Houden van in woorden
regels en zinnen,
letters en woorden
dingen, die wij verbaal al vaak hoorde
Laat mij het voelen, het innig beleven
Ik heb geen woorden nodig
om liefde te geven
Ik geef het jou wel
non-verbaal
Heel direct
zonder verhaal;
Ik hou van jou!