Hou van mij
hou van mij zoals ik van je hou
laat mij in je binnen, neem mij
in je hart, neem mijn lichaam,
neem mijn ziel,alles zou ik je geven.
Aanvaar mijn liefde zoals ik dit van jou
aanvaar. Pijn leiden zal je nooit doen,
wees maar gerust.
laat mij je man zijn, laat mij de vader
van je kinderen zijn, zoals ik je de moeder
van mijn kinderen toelaat en jij de vrouw
van leven bent,"LAAT MIJ IN JE IN"
Ik zie je graag...........