leave,allerleafste jannie,
vandaag is het 15 mei jouw verjaardag
niet persoonlijk ben ik bij jou maar by jou graf
dit is al de 5 e verjaardag zonder jou het lijkt niet te wennen
weg te willen rennen,
alles lijkt zo grauw,
en ik heb zo veel heimwee naar jou
onze tijd samen ging veel te vlug
ik vraag me af wanneer zie ik jou nou terug
ik weet dat er mensen zijn die op me rekenen elke dag
toch diep in my de gedachte dat ik je nog eens ontmoeten mag.
soms doet het nog zo zeer want jy bent er niet meer
diep in mij dat verlangen naar jou
en dan voelt het zo koud
me even by jou te kunnen verschuilen
en even uit te huilen.
mijn beste en leafste freondinne is weg
en het helpt nietnu ik nog steeds zeg
dat ik je niet kan missen ik wil je nog zoveel geven,
je hoort in dit leven
dan biggelen de tranen weer uit mijn ogen
en dan voel ik me zo gebroken
als iemand vertelde hoe dit voelde had ik het niet geloofd
zoveel herinneringen flitsen er nog door mijn hoofd.
wat moet ik toch nou, ik heb zooo n heimwee naar jou
thia