Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Eindelijk was het zover...
Vandaag was het dan zover
Ik ben naar mijn stiefmoeder gegaan
En ik weet niet wat het met me heeft gedaan
Ze vertelde dingen waar ik van schrok
Dingen die ik niet wilde weten
Dingen die ik wilde vergeten
Ik weet dat ze me nog steeds niet begrijpt
Maar dat kan toch ook niet na een keer
Er komt vast wel meer
Vandaag heb ik eindelijk mijn broertje gezien
Hij was zo ontzettend lief
Een echte hartendief
Hij lag in mijn armen te slapen
Zijn kleine hoofdje lag in mijn hand
Meteen hadden we een band
Ik hoop dat ik hem snel weer zie
Vandaag was het dan eindelijk zover
En mijn kleine broertje is een echte ster
Reacties op dit gedicht
anne(22) vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
lovegirl
:
Zondag, mei 25, 2003 12:02
het is samen geven en nemen daar kom je het verst mee
liefs lovegirl.
waterval
:
Zaterdag, mei 24, 2003 22:57
jij en je broertje zijn vast twee sterren....!!!!
mooi gedicht....
Over dit gedicht
Auteur:
anne(22)
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
24 mei 2003
Thema's:
[Familie]
[Verwarring]
[Houden van]