Liede en genegenheid,
wachten en verlangen.
Op erkenning en geluk,
door niets meer te vervangen.
Verdriet en machteloosheid,
in elkaars hart gevangen.
Voor eeuwig en voor altijd,
door niets meer te vervangen.
Steunen en vertrouwen,
samen door de gangen.
Van de levensweg
door niets meer te vervangen