ik heb je mijn hart niet in een doosje gegeven
wel op een wolkje van wit zand
al een jaar en 2 maanden geleden
gaf ik jou heel zeker mijn hand
je hebt mij geleid tot de deur van geluk
en nu kan mijn liefde voor jou niet meer stuk
we zweven samen de sterren voorbij
schat, jij bent echt "Alles" voor mij