eenzaam
mijn leven zo eenzaam zo alleen zoals een bloem die verwelkt zonder dat ze heeft gebloeid
zo hard zo overlopend van ervaringen die ik liever wil vergeten
mijn hart zoekend naar dat beetje geluk,dat beetje liefde maar de weg loopt dood
verloren lopend in mijn eigen gevoel op zoek naar dat wat me nog niet is overkomen
eenzaamheid mijn enige vriend die me nooit loslaat
ja trouw is hij wel maar geeft geen antwoord op mijn vraag
koud zal mijn hart sterven de enige liefde die ik voel is onbereikbaar
waarom hou ik van jou en jij niet van mij?
de gevolgen ervan zal ik dragen , ongewild
mijn woorden zonder zin zonder doel , ik wil leven zonder gevoel