muziek danst mijn oren in
laat me meebewegen op het ritme
van stevige gitaarbeates
en een sterke drummer
een grunt, een schreeuw
mijn haren bewegen als vlammen
mijn hoofd schiet ale kanten op
headbangen...
niet in deze wereld
mijn schouders schokken
de rug beweegt ritmisch mee
nog meer gegrunt
mijn haar slaat op de grond
naarmate de muziek wilder wordt
beweeg ik heviger
met gesloten ogen
zit ik in kleermakers zit
en beweeg ik mee op punkmuziek
een vrouw zingt met rauwe stem
een man die grunt
een goei drum
mijn haar danst op de muziek
het lied loopt op zijn eind
het gevoel ebt weg
mijn bewegen minder
ogen openen zich
en ik val terug in de realiteit
ben teleurgesteld
het gevoel is weg
maar een nieuw nummer komt op
en het begint weer
het gevoel komt terug...