Belevensweg
Van waar moet iemand komen
Om te zijn waar hij nu is?
De weg die het zal wijzen
Is reeds bekend en verandert niet
Tot op zekere hoogte
Bepaal je zelf de weg
Maar toch door omstandigheden
Is een groot deel reeds vastgelegd
Hoe bekijk jij het gebeuren
Wat kan jij er in zien?
Dat is het gegeven
Wat bepalend is bovendien
Dus bewandel je parade
Kijk wat er van komt
Verzeker je daar waar nodig
Neem een risico, en beleef.