Gelukkig hebben we nog muziek
Ze beurt je op, ookal ben je erg ziek
Ze helpt je door alles heen
Verdriet, angst, pijn, ...
Kortom het levend zijn
Zie je 't even niet meer zitten
Kan je 't even niet meer aan
Zet wat muziek op
En laat je gaan
En ookal lijkt de dood soms de beste weg
Onthou dan dit,
Rijstpap en harpmuziek ben je ook vlug beu
.......
.....
...
.
.
.