IK WIL HET LICHT WEER VOELEN
Naar boven kijkend ben ik even verloren.
Ik wil U graag toebehoren.
Maar U antwoord maar niet op mijn verdriet
en dat is wat niemand bij me ziet.
Ik ben helemaal leeg,vertel me dan waarvoor ik leef.
En voor wat voor doel ik nog streef.
Is het allemaal dan zo simpel?
Dat ik advies soms weleens afwimpel?
U weet dat wij soms U kracht en liefde niet meer kunnen zien.
Of bied U nu de hulp misschien.
Ik zie het licht niet meer schijnen
zodat mijn verwarring ook niet kan verdwijnen.
God waar blijft U?
Ik heb U nodig.
Uw hulp is niet overbodig.
Laat mij zweven over mijn pijn.
Zodat U heel dicht bij me kan zijn.
Ik wil het licht weer voelen in mij
zodat ik weer kan zeggen "wij"