dat vergeet ik nooit!
-------------------
het doet pijn als je haar aankijkt net zoals je dat deed bij mij,
je zegt dezelfde woorden,
die woorden maakten mij ooit blij.
ik kan je wel vermoorden.
waarom heb je dit gedaan?!
wil je me dan echt pijn doen?!
ach vlieg toch naar de maan.
neen, want ik hou nog van je --> wat ben ik een oen!
waarom moest je mij bedriegen?
heeft ze dan zoveel meer?
wie heeft je leren liegen.
want dat deed jij keer op keer!!
je hebt me in de steek gelaten,
en dat vergeet ik nooit.
je hebt mijn hart doen huilen.
en dat vergeet ik nooit!