Voor Opa
Waarom ging dat nou zo gauw?
Waar ben je nou? Waar ben je nou?
Ik voel me zo alleen
Waar ben je nou toch heen?
Ik zit nog steeds te hopen,
dat ik jou zie lopen,
ik zit nog steeds te wachten,
maar zie jou alleen nog in mijn gedachten.
Je liep vrolijk tussen de bomen,
je zag de lente komen,
je zag de bloesems bloeien
en de kalfjes loeien.
Je was vrolijk en sportief,
iedereen die je tegenkwam had je lief.
Je had een hart van goud.
Ik hoop waar je ook bent, weer zo'n leven bouwt!
Ik mis je!!! =xxx= manon!