frambozen in een rietenmand
Met frambozen in een mand
Loop je al uren door het zand
Ga je naar je oma toe
Ben je zo ontzettend moe
Met de rietenmand gevuld
Zijn er al heel wat opgesmuld
’t is zulk warm, zulk kleev’rig weer
Stap je verder, keer op keer
Na heel wat keren vallen
Ben je kilo’s afgevallen
Maar je oma komt in zicht
Je bereikt je doel, je plicht
Van frambozen moest gemaakt
Frambozen jam, die heerlijk smaakt
Maar na een blik onder de lap
Bleken ze gebutst tot sap