Laat de nacht je overmannen,
en je stuurman zijn op de zee der dromen
zodat je vaart van het ene eiland met de schat,
naar het andere eiland van de vampiers
Vaar,
vaar tot je terug kapseist
in de spiegel der realiteit,
en al je dromen als scherven op de grond liggen
alle stukjes,een facet van je ziel...