kwaad
maar weet me geen raad
zo zit ik diep inde put
maar wat heeft het voor nut
de innerlyke pyn
dat hader nooit moge zyn
geen zelfvertrouwen meer
door elkekeer maar door te gaan
het deed veel zeer
ik stuur hem naar demaan
die man heeft geen recht vansprekenzeker niet dat ik hou van zyn preken
eens een smeerlap
en ik weet dat