hou me vast , zeg dat je me lief heb , kus me
hou me niet vast , zeg niets , kus me niet
zeg niets , ja toch wel zeg me dat ik de enige ben ...
doe niets , ja toch wel lach omdat je mij ziet , laat je oge glinstere omdat ik de jouwe ben .
Ik zie niets , ik voel niets , ik vind je niet meer ...