na weer een andere nieuwe dag,
bekeek ik mezelf even.
even terugkijkend op die dag.
even dom als jong,
was mijn eerste conclusie,
zoekend, mijn tweede,
God mijn derde.
ik sta weer op de hoek,
elke dag opnieuw,
weer die ene hoek.
hoe moeilijk het is,
hem om te slaan.
Agressie komt weer op,
Even maar, dan weer die
Vraag, waarom?
De hoek was er niet,
De rest was vaag,
Even licht,
In orde
-----------------------------------------------------------
Na het schrijven zag ik wat ik geschreven had,
Een vraag, nooit beantwoord, opgelost.
-----------------------------------------------------------
Mijn stijl is gevoeld, gestolen, gevonden, vervloekt, bekeken,
Mijn leven is het mijne.