Dat ik het nog beleven mag
Iemand te leren Kennen
die mij kent
Dat ik nog beleven mag
Iemand te leren kennen
Die mij neemt
Zoals ik ben
Dat ik het nog beleven mag
Dat ik het nog beleven mag
Iemand te leren kennen
Die mij ziet
Zoals ik ben
Dwars door mijn toneelspel heen
Dat ik het nog beleven mag
Iemand te leren kennen
Die mij hoort
Zeggen wat ik niet uitspreek
Dat ik het nog beleven mag
Dat ik het nog beleven mag
Iemand te kennen
Die ik mijn vriend durf te noemen