Pas op waar je loopt
Dit is heilige grond
Beroerd door de voeten
Van hem die denkt
Dat hij God is
Onfeilbaar
Onaantastbaar,geweldig zelfs
Pas op waar je loopt
Zojuist werd deze bodem
Betreden door een heilige
Door iemand die
Denkt dat hij de
Hele wereld aankan
En de hele wereld van hem is
Pas op waar je loopt
Dit is heilige grond
Zojuist liep
Hier een God (in gedachten)
Pas op waar je loopt
Voor je het weet trap
Je hem de grond in