Iedereen zoekt naar zijn held
Iemand om naar op te kijken
Ik vond nooit iemand die aan
Mijn eisen voldeed
Een eenzame plaats om te zijn
Zo heb ik geleerd op
Mezelf te vertrouwen
Ik heb lang geleden besloten
In niemands schaduw te lopen
Als ik slaag, als ik voldoe
Dan leef ik tenminste zoals ik geloof
Het speelt geen rol wat ze van me nemen
Mijn waardigheid blijft eigen
De grootste liefde
Betekent de halve wereld voor mij
Ik vond de grootste liefde
In jou