Heel even u nog te kunnen zien,
een kleine kans maar als ik geduld heb misschien.
Heel even u nog te kunnen horen,
misschien als ik goed luister met beide oren.
Heel even nog met u praten,
ik kan het niet laten.
Om heel even te dromen,
over iemand die nooit meer terug kan komen.