Ik hield van jou, hield jij van mij ?
Had je steeds dat zelfde gevoel?
Dezelfde vlinders het maakte het je blij ?
Begrijp je precies wat ik u bedoel...
Kriebels en tintelingen als ik je zag.
Mijn benen trilden en werden week.
Bibbers gingen van knie naar knie
Ik werd rood en dan weer bleek.
Maar dan plots, donkere wolken moesten zo nodig verschijnen.
ik kan wel schreeuwen, schoppen en slaan
mijn hart lijkt weg te kwijnen
want spijtig genoeg is het tussen ons gedaan
Jouw liefde vond een andere weg.
Naar haar hart !!!
Maar waarom is ik zie je graag het enige wat je nog tegen mij zegt??
Juist dat maakt me zo verward
Zijn je gevoelens voor mij nog wel oprecht
of heb je alles voor de fun gezegt ??
Waarom verkeer je met haar...
als je toch tegenover mij elke dag je liefde verklaard ???