Zoveel gebeurd de laatste tijd,
Hoelang houd ik dit nog vol
Al die pijn in deze strijd,
Niemand die me helpen kan...
Er waren zoveel dingen,
Die deze pijn veroorzaakt hebben
Ik wou dat ze ooit eens weggingen,
Laat me met rust, laat me gaan...
Elke keer wat anders voelen,
Zo raak ik mezelf steeds meer kwijt
Het is moeilijk om nog te begrijpen wat deze gevoelens bedoelen,
Waarom deze onzekerheid...
Ik wil graag naar dat paradijs,
Waar deze gevoelens niet meer tellen
Ik weet het is een lange reis,
Maar ik ben klaar te gaan...