In deze kuil van treurigheid,
leef ik een wreed bestaan
ik leef niet meer in zekerheid,
ik durf hier niet meer weg te gaan
Ik durf die stap niet meer te zetten,
er is zoveel gebeurt
tegen jou heb ik me nooit kunnen verzetten,
je hebt je nooit om mij betreurt
Waarschijnlijk zou ik nu de rest van mun leven,
in jou kuil blijven schuilen
er viel nog zoveel te beleven,
maar nu is het te laat...