Langs de bewogen lijn van je getinte huid
voel ik de streling tot mijn diepste ik.
Zoals vingers spelen met haren in de wind
ervaar ik de liefde als zwart en wit gemengd
Terwijl we genieten van verlangens die
hoge toppen bereiken wieg je mij in je liefde
De blote sterrenhemel kust mij teder binnenin.
Jij verwarmt m'n hartje wetend dat hij je naam draagt.
Ik schrijf je naam op m'n glimlach.
Je tranen kus ik met alle passie.
Je ogen zo mooi, als zonsondergang
bij maanlicht. Als m'n liefde
je warme lichaam omhelst;
terwijl de kilte je naam schreeuwt,
zijn het de koude herinneringen; die jij wegkust.
Met je zachte lippen en je kostbare glimlach...