Voorbij...
Onze vriendschap is voorbij
Vaak denk ik terug aan wat je zei
Ik ben niet verslaafd, heus geloof me nou
Alsof ik het niet zag, je armen waren blauw
Blauw van de drugs, blauw van het spuiten
Je bent nooit goed geweest in je gevoelens te uiten
Maar toch zag ik de eenzaamheid achter je ogen schuilen
Je voelde je verdrietig, je kon wel huilen
En soms he, soms kwam je dan toch naar me toe om te praten
En vertelde je me dat je je vader zo erg haatte
Door zijn alcoholprobleem heeft hij je hele familie pijn gedaan
Ik zag zelfs met mijn eigen ogen dat hij je moeder ging slaan
Elke keer weer hielp ik je met je problemen
Maar nu is onze vriendschap toch echt verdwenen
Je hebt nu je vriend, Je hebt mij niet meer nodig
Onze hele vriendschap is voor jou overbodig
Maar toch wil ik je zeggen dat ik je mis
Ook al heb ik me in onze vriendschap vergist