Lieve Dodo,
Ik schrijf je dit gedicht
Met een goed bedoeld bericht
Je bent een hele lieve meid
Dat ik je nu heb leren kennen
Daarvan heb ik zeker geen spijt!
Ik weet dat het ook nooit komen zal
Wij gaan voor vriendschap
En gaan door een klein,groot of diep dal
Daar heb je toch vrienden voor
Die gaan met pijn en vreugde
Het leven door
Ik wil je gewoon
Met dit gedicht laten weten
Meid je bent byzonder
En ik zal je nooit vergeten!
*************************************
Meid, je bent echt een schat
We kunnen lachen en vast ook huilen
Samen er doorheen
Je weet het he...ik ben er voor je
Je bent echt nooit alleen!
*knuf*