Het is al weer een jaar geleden
dat jij die hevige pijn hebt geleden
het voelt nog steeds raar
maar het is wel echt waar
ik heb niet tegen je kunnen zeggen: ik hou van jou
of ik geef om jou.
maar lieve roy, weet dat ik je mis
en dat wordt steeds erger dat gemis
elke dag zit je in mijn gedachten
soms maak ik daardoor lange nachten
je was maar heel kort mijn neef,
maar je was wel een lieve neef!
toen ik jou daar zo zag
hoe je in die witte kist lag
het was zo stil,
alles erom heen was zo kil
iedereen was en is nog overstuur
voor zo'n gevoel bestaat er geen kuur
je gaat er wel veel over praten
maar dat vult niet de dingen op die jij hebt achtergelaten.
Dan hoor je weer wat over de voetbalclub Ajax
en dan denk ik Roy was ook supporter van Ajax.
bij veel liedjes gaan mijn gedachten uit naar jou
en dan voel ik zo'n ijzige kou
je was in de bloei van je leven
je had nog zoveel kunnen geven
ik wou je nog zoveel dingen zeggen
mijn gedachtes aan jou uit willen leggen
maar je bent er nu niet meer
en dat doet mij heel erg zeer
omdat verdriet te verwerken vind ik op de een of andere manier soms wel een kracht,
oh lieve Roy, rust zacht