Lief,
Soms kan ik het niet laten
naar je te kijken,
je voelt me staren
vraagt
Wat is er nou ?
Wat ik moeilijk vind
om je dan te zeggen,
is dat ik
nu al veel
van je hou.
Ik wil voor je zijn
als een rots
die niet
in de storm
beweegt.
Onverplaatsbaar
en massief
iets waarop
je kunt
bouwen
Want ik weet dat je
iemand nodig hebt
die je helemaal
kunt
vertrouwen