Hoe kan ik je vertellen
wat ik nog voor jou voel
als je me niet zult snappen,
niet weet wat ik bedoel?
Ik kan het je niet zeggen,
je bent nog maar een kind
hoe zou je reageren
op wat ik werkelijk vind?
'k Zal m'n geheim bewaren
totdat ik zeker weet
dat je aan mij zult denken,
dat je me niet vergeet
Misschien zal het lang duren,
wellicht een eeuwigheid
toch zal ik blijven hopen
en wachten op die tijd...