Als de sterren naar beneden vallen,
wens ik op een beter leven
je zei dat het wel mee zou vallen,
hoe kan ik het je ooit vergeven
Deze diepte lijkt zo eindeloos,
bestaat er wel een eind...
ik voel me vaak zo machteloos,
elke keer als jij verschijnt
Wonden helen, deze pijn niet,
dat zal nooit meer overgaan
ben je wel echt op mij verliefd...
waarom twijfel ik daaraan...
Onze liefde zou perfect moeten zijn,
ik dacht dat je van me hield
weet je niet, je doet me zo'n pijn,
je hebt mun hele leven vernielt...