Hoe het ontstaat
Blijft onbereikbaar
Dit is en zal groeien
Groeien op zijn eigen manier
Momenten zullen zich ontwikkelen
Dalen zijn nodig
Anders volstaat de ontwikkeling niet
Waar het voor vecht
Zal gewonnen worden
Een overwinning die trots is
En nooit gebroken zal worden