Stiekum...
Samen deden we leuke dingen
knutselen, lachen, dansen, zingen
Ik weet nog goed hoe het toen was
We zaten samen in de klas
Maar daarnaast heb je me ook veel pijn gedaan
Want dankzij jou zag niemand mij staan
Dankzij jou werd ik veel gepest
Ook al deed ik nog zo mijn best
Om er ook eens bij te horen
Maar je bleef me de grond in boren
Dankzij de dingen die je over me zei
Was de hele klas tegen mij
Nu vraag ik me af waarom je dat deed
En of het je achteraf toch wel speet
Als het toen anders was had ik je misschien
Graag nog weer eens terug gezien
Maar ondanks alle vernederingen en gedis
Zijn er stiekem momenten dat ik je toch een beetje mis.