Het klapgewiek van vleugels,
ik had het al gehoord
Boven mij bleef je vliegen,
mijn gedachten brutaal verstoord
Boven mij, heel hoog, draai jij,
en mijn wereld om jou heen
Bijna alles is verloren,
zelfs het licht wat er nog scheen
In jou ben ik op zoek,
maar niets kan ik nog zien
Raak mij aan, voel mij aan,
omdat ik jou verdien
Zeg me 1 keer, dat ik de jouwe ben
Zeg me 1 keer, dat we samen zijn
En zeg me, dat het zonder mij niet hoeft
Hou me 1 keer vast, kijk me 1 keer aan
Geef me vleugels, pak mijn hand,
laat ons samen gaan
Zeg me: 'Ik ben van jou'
En dat je zonder mij sterven zou
Laat voor mij, alsjeblieft, een traan
Dan pas, ben ik ontdaan
De wereld en jij, zijn van mij
toch kan je mij niet zien,
je ogen afgeschermd,
omdat ik jou niet verdien