Bijhorend bij 'Ik begrijp je niet', maar kan apart gelezen worden.
Nog een droom,
Een nachtmerrie
Die mij lachend uit
Mijn slapen rukt
Ik sta op
Ik wandelde door
De straat en zag
Een jongen met
Een meisje aan
Zijn zijde
Hij kende mij
Wie is hij
Ik ken hem
Maar herken hem niet
Mijn hart doet
Een vreugdesprong
Het krimpt ineen van angst
Mijn vriend geeft
Me een kus als afscheid
Een glimlach
En hij is weg
Zo lief is hij
Een frons
Die jongen…
Wie is hij
Waarom zo kwaad?
Mijn hart doet
Een vreugdesprong
Het krimpt ineen van angst
Met mes in hand
Stak ik haar neer
De bedriegster van
Mijn waanideeën
Je bedroog mij
Je kende me niet,
Maar je bedroog mij
In mijn dromen
Mijn vriendin zag het
En ik vroeg haar te zwijgen
Zwijgen zal ze
Ze is mijn vriendin
Je bedroog mij
Je kende me niet,
Maar je bedroog mij
In mijn dromen
En nu ook hier...