Een heel klein eitje,
dat zich gaat ontwikkelen.
Die hormomen in de war brengt,
en ze flink laat prikkelen.
Soms komt het gelegen,
en soms niet.
Soms maakt het mensen gelukkig,
en soms geeft het ze verdriet.
Zo'n klein wondertje,
dat even in je buik leeft.
Totdat het eruit mag,
en je een ander leven geeft.
Na negen maandjes,
komt het tevoorschijn.
En het zou dan voor altijd,
bij jullie zijn.
** Wendy speciaal voor jou **