Life isn t easy
Life is comfortable,
life is hard,
life is imagination,
life is conclusions
life isn t sometimes real
life isn t only feel
life isn t all time s bad.
life isn t only sad
life is struggle
life is fight
life is clearness
life is... life is right..
06-06-2003