Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
IK BEN JE KWIJT!!!!!
jou interesses in mij zijn gedaalt
ik denk dat je liefde nu bij iemand anders haalt
ik zag je vaak en dat vond ik goed...
jij zei lieve woordjes tegen mij en dat gaf me moed
maar jij kreeg minder tijd voor mij....
je had het heel erg druk dat is wat je tegen me zei
ik wou niet leven in onzekerheid..
en daardoor ben ik je nu kwijt.
meer zekerheid als wat je gaf kon je me niet geven...
ik werd heel kwaad en dat is de reden dat ik nu weer verder moet leven.
ik heb er een punt achter gezet wat ik niet wou...
ik hoop dat het weer goed komt en ik bij je blijven zou....
Reacties op dit gedicht
ilonag vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
promise
:
Vrijdag, juni 06, 2003 20:34
mooi, ....
wordt er stil van ...
sterkte ..
xxx
Over dit gedicht
Auteur:
ilonag
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
06 juni 2003
Thema's:
[Liefdesverdriet]