Ik weet niet wat je met me doet , kweet niet hoe..
Ik ben blij dat je het doet , het zaligste gevoel , je bent mn enigste mn liefde , khou van je , je geeft me kriebels , je geeft me mn liefde terug inhet dubbele , ik wou je gistere en vandaag en voor altijd.
Ik spring, ik dans , ik zing , ik lach , ik straal
je houdt van me *