A nnelies is mijn m A
N iemand die zo lief zijn ka N
N iemand die ik beter ke N
E n die met mij lachte en huild E
L ieve mama ik hou van je met hart en zie L
I k weet dat jij het was d I
E r altijd voor mij zorgd E
S tiekumpjes geef ik je een dikke ku S
P apa is hoe ik je roe P
I emand die ik niet zo vaak z I
E n die mij goed kend E
T otdat ik jou noemde Pie T
M ooie jaren samen
A ardige gesprekken
M elige buien
A ltijd daar.